Az M2 Petőfi TV-n az Én vagyok itt műsorában.

A riport visszanézhető ITT

A Nemzeti Összetartozás Napjára készítettek dalt Keresztes Ildikóék

ATV interjú itt látható

A Paprika Rádió 95.1 Fm Kolozsvár élőműsora itt hallható és visszanézhető

Egy igazán kellemes hangulatú napindító interjú a Manna FM-nél. Utazásról, karrierről, sorsról, és a közelgő saját szervezésű nagykoncertrőlvolt szó.

Aki lemaradt volna az adásról, itt meghallgathatja.

Keresztes Ildikó Baliról visszatérve adott interjút a Mokkának, amiben arról számol be, mit is kapott ettől az utazástól. Több volt ez, mint egy átlagos utazás, igazi bakancslistás tétel a művésznő életében.

Emellett még nagyon izgalmas témákat is érintett, de ezt érdemesebb tőle meghallgatni itt az adásban

Ma este 21:55-kor interjú a Sláger TV-n.

Egy kis ízelítő

Milyen volt a Ceaușescu-rezsimben felnőni, és hogyan kerül egy teve Kárpátaljára?🐫Sok egyéb érdekes történet mellett ezt is elmesélik a Családmeséink ma esti vendégei: Keresztes Ildikó és Pál István Szalonna.

Az adás itt visszanézhető

Keresztes Ildikó hihetetlen bókokat kap rajongóitól, valamint azt is elárulta az énekesnő, hogy nagyon szeret beszélgetni a rajongókkal. Valamint kiemelte: úgy érzi, kutya kötelessége, hogy karban tartsa magát!

A műsor itt megtekinthető

A 2019-es év ismét közel hozta az X-Faktort, december 7-én Keresztes Ildikó fergeteges duettet énekelt a döntőben Vanek Andorral (Csönd éve volt)

 

A művésznő nagyon szívesen mondott igent a felkérésre, hiszen az X-Faktoros idők után is szívén viselte az általa mentorált ifjú tehetségek szakmai útját, Baricz Gergő, Takács Nikolas és Király L. Norbi sokat köszönhet neki a mai napig. Idén Andort tudta segíteni mind a duettel, mind a jótanácsokkal, ami reményei szerint hozzá tud tenni ahhoz, hogy ez az ifjú tehetség megtalálja a saját útját, mint előadóművész.

 

A duett itt visszahallgatható.

Egy újabb megtisztelő elismerés birtokosa lett Keresztes Ildikó, A PRO URBE Budapest díjat vehette át a mai napon.

 

A díj meghatározása: A magyar zenei élet egyedi és meghatározó alakjaként betöltött szerepéért, utánozhatatlan előadásmódja elismeréseként.

A díjátadó néhány pillanata itt megtekinthető

 

További fotók a közösségi oldalakon.