"Megfordult a kocka, nem én vagyok az  gyerekük, hanem ők az én gyermekeim" - idős édesanyját és nagynénjét félti Keresztes Ildikó.

+ Videó

Blikk interjú+videó

"Mostanában visszavett a médiaszereplésekből és próbál nyugodtabb életet élni. Jól jött neki az otthonlét, mert szervezetének szüksége volt rá. Persze már ő is vágyik vissza a színpadra, mert igazi energiabomba. Az elmúlt időszakról és jövőbeli terveiről mesélt az nlc-nek."

Teljes cikk itt olvasható

A Borsonline legújabb cikkéből többek között azt is megtudhatjuk, hogy Ildikó barátai Tina Turneréhez hasonlítják a hangját.

A teljes cikk itt elérhető

Köszönjük Bside Hungary a kedves szavakat!

A teljes cikk itt olvasható a mi otthoni zenéléseinkről.

"Mindig úgy énekelek, mintha az lenne az utolsó..." olvasható a Mandíner interjújában ez a mondat, és még sokminden más.

Teljes cikk itt megtekinthető.

A Ripost legújabb cikke arról számol be, miként is váltotta valóra Ildikó az egyik legnagyobb álmát, hogy elutazott Bali szigetére.

A teljes cikk itt olvasható

Egy újabb interjú a Váróterem Magazinban, az online verzió itt olvasható.

Rendkívüli vendégszeretetben és egy remek hangulatú beszélgetésben volt része a művésznőnek Makó polgármester asszonyával, Farkas Éva Erzsébettel. A Délmagyar cikke is beszámol az eseményről.

Köszönet a lehetőségért!

Augusztus 20-án az M5 tűzi műsorára az István, a királyt. A felvétel a 2015-ös Városligeti előadás Feke Pál és Varga MIklós főszereplésével.

Bővebb infomáció itt olvasható.

A Blikk is beszámolt a művésznő születésnapjáról.