Egy igazán kellemes hangulatú napindító interjú a Manna FM-nél. Utazásról, karrierről, sorsról, és a közelgő saját szervezésű nagykoncertrőlvolt szó.

Aki lemaradt volna az adásról, itt meghallgathatja.

Keresztes Ildikó Baliról visszatérve adott interjút a Mokkának, amiben arról számol be, mit is kapott ettől az utazástól. Több volt ez, mint egy átlagos utazás, igazi bakancslistás tétel a művésznő életében.

Emellett még nagyon izgalmas témákat is érintett, de ezt érdemesebb tőle meghallgatni itt az adásban

Ma este 21:55-kor interjú a Sláger TV-n.

Egy kis ízelítő

Milyen volt a Ceaușescu-rezsimben felnőni, és hogyan kerül egy teve Kárpátaljára?🐫Sok egyéb érdekes történet mellett ezt is elmesélik a Családmeséink ma esti vendégei: Keresztes Ildikó és Pál István Szalonna.

Az adás itt visszanézhető

Keresztes Ildikó hihetetlen bókokat kap rajongóitól, valamint azt is elárulta az énekesnő, hogy nagyon szeret beszélgetni a rajongókkal. Valamint kiemelte: úgy érzi, kutya kötelessége, hogy karban tartsa magát!

A műsor itt megtekinthető

A 2019-es év ismét közel hozta az X-Faktort, december 7-én Keresztes Ildikó fergeteges duettet énekelt a döntőben Vanek Andorral (Csönd éve volt)

 

A művésznő nagyon szívesen mondott igent a felkérésre, hiszen az X-Faktoros idők után is szívén viselte az általa mentorált ifjú tehetségek szakmai útját, Baricz Gergő, Takács Nikolas és Király L. Norbi sokat köszönhet neki a mai napig. Idén Andort tudta segíteni mind a duettel, mind a jótanácsokkal, ami reményei szerint hozzá tud tenni ahhoz, hogy ez az ifjú tehetség megtalálja a saját útját, mint előadóművész.

 

A duett itt visszahallgatható.

Egy újabb megtisztelő elismerés birtokosa lett Keresztes Ildikó, A PRO URBE Budapest díjat vehette át a mai napon.

 

A díj meghatározása: A magyar zenei élet egyedi és meghatározó alakjaként betöltött szerepéért, utánozhatatlan előadásmódja elismeréseként.

A díjátadó néhány pillanata itt megtekinthető

 

További fotók a közösségi oldalakon.

"A minap kaptam egy felkérést, hogy vegyek részt a Kutyaszemmel - Tegyünk együtt a menhelyi kutyákért jótékonysági programba, amire azonnal igent mondtam.
A program felhívja az emberek figyelmét, hogy milyen helyzetben élnek azok a kutyák, akik - legtöbb esetben - valaha családban voltak. Támogatást sok esetben egyáltalán nem vagy csak minimális mértékben kapnak, úgyhogy rendkívül fontos számukra a magánemberek adományozása. Az most induló kampány célja, hogy 2 millió forintot összegyűjtsünk a menhelyek számára, amit élelemre és orvosi ellátásra tudnak fordítani.
Szívemből szól ez a felhívás, ha van lehetőségetek, segítsétek ezeket az állatokat!

Az alábbi linken lehet adományozni:

Vagy: SMS-ben a 13600-as számon, a 82-es kóddal, egy hívás vagy SMS 500 Ft támogatást jelent

Lola története
Köszönjük, Ildikó"

Erdély és Montenegró között egy kanyarral Hajdúszoboszlón adott konceretet Keresztes Ildikó A Rock Cafe-ban. Egy rövid interjú is készült vele a helyszínen.

A Vásárhelyi Forgatag augusztus végén látja vendégül az érdeklődőket, természetesen Keresztes Ildikó is részt vesz az eseményen.

Hogy pontosan melyik nap, az interjúból kiderül!