A Ripost legújabb cikke arról számol be, miként is váltotta valóra Ildikó az egyik legnagyobb álmát, hogy elutazott Bali szigetére.

A teljes cikk itt olvasható

Egy mámorító bombázó - így bókolt az énekesnőnek egy hű rajongója. Hogy hogyan kezeli ezeket az üzeneteket művésznő, a cikkből kiderül.

Ugrás a teljes cikkre

Egy újabb interjú a Váróterem Magazinban, az online verzió itt olvasható.

A KIA Motors megbízásából készült interjúból kiderül, hogy minek is kell beférnie az autóbaegy-egy fellépéshez, és hogy Ildikó mit szeret igazán a kocsijában.

A teljes cikk itt olvasható.

Rendkívüli vendégszeretetben és egy remek hangulatú beszélgetésben volt része a művésznőnek Makó polgármester asszonyával, Farkas Éva Erzsébettel. A Délmagyar cikke is beszámol az eseményről.

Köszönet a lehetőségért!

Augusztus 20-án az M5 tűzi műsorára az István, a királyt. A felvétel a 2015-ös Városligeti előadás Feke Pál és Varga MIklós főszereplésével.

Bővebb infomáció itt olvasható.

A Blikk is beszámolt a művésznő születésnapjáról.

Ma reggel debütált Keresztes Ildikó új klipje, amely az Ahol a város őrzi a Dunát... című dalhoz készült.
Ugrás a teljes cikkre.

A Magyar Nemzet 2019. június 14.-i számában olvasható, hogyan emlékezünk mi. Mindegyikünknek mást jelentett a szabadság, de egy biztos, akik átélték azokat a pillanatokat, a történelem egy rendkívül döntő mozzanatánál voltak jelen. Ez már harminc éve....