Óriási az örömünk, július 8-án debütál az Ahol a város őrzi a Dunát videoklip!

 

Kb 1.5 évvel ezelőtt készült el ez a dal, amivel neveztünk a Budapest Dal pályázatra, és legnagyobb örömünkre be is került a legjobb 4 közé.

Sajnos a koncertjeinken és a Margit-szigeti zenélő szökőkúton kívül máshol eddig még nem volt hallható, úgyhogy számunkra különleges pillanatokat élünk most meg azzal, hogy a mai nap debütál a videóklipje.

Mi mindig is úgy éreztük, hogy mind szövegében, mind dallamában sokkal több van ebben a szerzeményben, ezért döntöttünk úgy, hogy egy kicsit nagyobb nyomatékot adunk neki.

Szeretnénk minél szélesebb körhöz eljuttatni, mert nekünk EZ a befutó Budapest Dal - a kedvenc helyszíneinkkel, fülbemászó dallamával és intim, mindenkiben ismerős húrokat pengető szövegével.

Jogos a kérdés, hogy miért ennyivel később készült el a klip - ehhez egy pusztán művészi nézőpontot adnék: minden dalnál eljön az a pont, amikorra "megérik".

Pár hónapja újravettük és kevertük a dalt, amitől még teljesebb, izgalmasabb és dögösebb hangzást értünk el - élő lett a dob, plusz vokál került bele és a csodálatos hegedűszólam is nagyobb hangsúlyt kapott - itt éreztük, hogy eljött az idő, emellé képi világ is kell!

Nagyon büszkék vagyunk a végeredményre, mert ez igazán megmutatja a mi lelkünket a klip apró részleteiben és a mi szemályes kötődésünket Budapesthez.

A teljes videóklip már elérhető a YouTube csatornánkon: Ahol a város őrzi a Dunát