Most

Megjelent Keresztes Ildikó "A démon, aki bennem van" című új albuma

cs, 2011-11-03 12:48 -- hu_admin
Megjelent Keresztes Ildikó "A démon, aki bennem van" című új albuma

"A démon, aki bennem van" címmel megjelent Keresztes Ildikó 12 dalt tartalmazó új lemeze! Az album már megrendelhető a bookline.hu, a libri.hu, illetve az alexandra.hu kínálatából, megvásárolható a RockDiszkontban, valamint sok más CD-árusító helyen. A 12 új dal digitális letöltésként elérhető a magyar iTunes store-ban is.

Az előző két, feldolgozásokat tartalmazó, bearanyozódott lemez sikere után az új albumon 11 vadonatúj szerzemény kapott helyet. Zeneszerzőként a Baltimoore és Hard együttesek frontembere, a svéd Björn Lodin 9 dalt jegyez, mellette egy-egy dalt írt az albumra Szűcs Norbert (aki a címadó dal zeneszerzője), illetve Dandó Zoltán is. Régi álma vált valóra Ildikónak azzal, hogy a dalszövegeket Horváth Attila írta. Kedves meglepetés, hogy vendégként egy dalban korábbi mentoráltjai, Takács Nikolas, Király L. Norbert és Vastag Tamás is énekelt.

A zenei anyag rendkívül slágeres, mégis kemény, markáns hagzásvilága Ildikó zenei sokszínűségét tükrözi. A címadó dalban érhető tetten leginkább az a természetesség, ahogyan az igényes zene és dalszöveg, valamint a magas színvonalú éneklés egymásra talált. Az album lírai dalait Ildikó senkivel össze nem téveszthető érzelemgazdag hangja emeli tökéletessé. Az anyag zenei producere Björn Lodin volt, akinek zenei múltja, nemzetközi tapasztalatai jelentetik a garanciát arra, hogy az album megszólalását tekintve is kiemelkedő művészi teljesítménye a hazai lemezpiacnak.

1. A démon, aki bennem van (Szűcs Norbert / Horváth Attila)
2. Ez az este tönkre ment (Björn Lodin / Horváth Attila)
3. Egészen, mert félig nem tudok (Björn Lodin / Horváth Attila)
4. Hátha lehet még (Björn Lodin / Horváth Attila)
5. A képzeleten túl (Björn Lodin / Horváth Attila)
6. Nézd meg, amíg el nem múlik (Dandó Zoltán / Horváth Attila)
7. Várj úgy (Björn Lodin, Vámos Zsolt / Horváth Attila)
8. Lusta nap (Björn Lodin / Horváth Attila)
9. Minden játszma (Björn Lodin / Horváth Attila)
10. Csöndek és csodák (Björn Lodin / Horváth Attila)
11. Pa’Baker And His Social Band (Björn Lodin / Horváth Attila)
12. Hátha lehet még (featuring Takács Nikolas, Király L. Norbert és Vastag Tamás) (Björn Lodin / Horváth Attila)