Most

Keresztes Ildikó versenyzői párbaj nélkül jutottak tovább az X-Faktorban

sze, 2011-11-02 20:11 -- hu_admin
Keresztes Ildikó versenyzői párbaj nélkül jutottak tovább az X-Faktorban

Az X-Faktor 2. élő showjában történt drámát követően a 3. döntő párbaját hátradőlve nézhette végig Keresztes Ildikó. Kelemen Csaba (Lil. C) és Baricz Gergő elég szavazatot kapott a nézőktől ahhoz, hogy párbaj nélkül jussanak a tehetségkutató verseny következő fordulójába.

Ezúttal Baricz Gergő nyitotta a show-t, amely a rock jegyében telt. A fiatal srác szinte berobbant a színpadra Vikidál Gyula "Csak a szívemet teszem eléd" című slágerével, Keresztes Ildikó dalválasztása ezúttal is tökéletes volt.

Lil C. az este utolsó fellépőjeként igazi meglepetést hozott a színpadra: Michael Jackson "Give In To Me" című világslágerét választotta, és ezúttal is bizonyította, hogy a színpadra termett. Keresztes Ildikóval közösen remekül megtalálták azt a dalt, mely a rock témában kiválóan passzolt Lil. C előadásmódjához, melyben a tánc és a koreográfia ezúttal is központi szerepet kapott.

Gergővel és Csabával a szombati, immár 4. élő showban újra találkozhatunk, és meglátjuk, ezúttal mivel varázsolja különlegessé két "fia" előadását Keresztes Ildikó.

Az X-Faktor legutóbbi adásának galériáját megnézheted ide kattintva, míg Keresztes Ildikó mentoráltjainak fellépését megnézheted az alábbi playerek segítségével.