Most

Keresztes Ildi privát koncert a nappalidban! - Story Online nyereményjáték

p, 2011-11-11 20:27 -- hu_admin
Keresztes Ildi privát koncert a nappalidban! - Story Online nyereményjáték

Játssz velünk, és nyerd meg exkluzív fődíjunkat! Legyél Te az az 1, akinek otthonába visszük az X-Faktor női mentorát, és elsőként hallhatja Ildikó "A démon, aki bennem van" című új albumának vadonatúj dalait!

Ildi lemezén 12 új dal kapott helyet. Meglepetés, hogy a lemezen vendégként énekel egy dalban Takács Nikolas, Király L. Norbert és Vastag Tamás. A zenei anyag rendkívül slágeres, mégis kemény, markáns hangzásvilága Ildikó zenei sokszínűségét tükrözi. Az album lírai dalait Ildikó senkivel össze nem téveszthető érzelem gazdag hangja teszi tökéletessé.

Minden vágyad, hogy elsőként, élőben hallhasd "A démon, aki bennem van" album dalait? Szeretnél Te lenni, akinek Keresztes Ildikó egy varázslatos, privát koncertet ad? Soha vissza nem térő alkalom, ne maradj le róla, játssz velünk! Nem kell mást tenned, mint helyesen megválaszolnod kérdéseinket! A nyereményjátékunkban résztvevők között a fődíj mellett további 20 Keresztes Ildi albumot sorsolunk ki! - írja a Story Online.

A játékban való részvételhez kattints ide!

Hozzászólások

Vikike95 képe
Beküldte Vikike95 -

Fúú ennek az esélye nagyon kevés :) Igazából nem is arra lennék kíváncsi hogy hogy énekel vagy hogy mit énekel azt mindenki tudja hogy jó. :) Inkább magára az emberre lennék kíváncsi annyira megismernék közelebbről, hogy milyen vele beszélgetni..